Pirkko Helaskivi

Olen Pirkko Helaskivi, koulutusalan yrittäjä. Syntynyt Hämeessä, kasvanut Kainuussa, vakintunut Raaseporissa. Filosofian maisteri, kouluttaja, valmentaja ja konsultti. Urani ihmisten kehittymisen parissa alkoi narkomaaniklinikan perustamisen myötä. Sittemmin olen toiminut opetus-, koulutus  ja kehittämistehtävissä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

 

Esimiestyön, asiakaspalvelun, työhyvinvoinnin, ryhmien/tiimien koulututuksen suunnittelusta ja toteutuksesta  kokemusta on kertynyt vuodesta 1990 lähtien. Erityisosaamiseni liittyy toiminnallisten menetelmien käyttöön ”hankalien” ryhmien ohjaamisessa kohti tavoitteitaan sekä asiantuntijoiden johtamiseen.

 

Elinikäisen oppimisen idean omaksuin yliopistossa aikuiskasvatusta opiskellessani. Erityisesti ratkaisukeskisyys ja NLP ovat inspiroineet vuosien varrella. Muutenkin jatkuva oppiminen pitää minutkin vireessä ja aja tasalla.

 

Käytännönläheisenä, uusia ajatuksia herättävänä ja hauskana minua ovat pitäneet ravintolatyöntekijät, valtion virkamiehet, metsurit, kuntien luottamusmiehet, puhelinpalvelussa työskentelevät, esimiehet, automyyjät, insinöörit, assistentit kuin eläinlääkäritkin.

 

Tällä hetkellä kiehtoo, mitä työelämän murroksesta seuraa. Mitä valmiuksia tarvitaan ja mistä voidaan luopua ja miten niitä valmennetaan.

pirkkohelaskivi

Verkosto

Ei yksin, vaan yhdessä!

Idea on se, että asiakkaalle löytyy paras kumppani verkostoista – ei niin että on pakko työllistää joku vapaalla oleva omasta konsulttiyrityksestä.  Verkostosta löytyy juristia, tulevaisuustutkijaa, markkinoijaa, kuvittajaa, terapeuttia, muusikkoa, coachia ja laatukonsulttia.

Olemme  kustannustehokkaita, joustavia ja ketteriä.  Verkostoissa toimiminen on fiksua.

Asiakas hyötyy.